Green Prana 889760199472 Pant 4 Women's Briann Cargo reg HIwIrnv04
Nwt Linnedbukser Galley Tiki 10 Cabana 889069098049 Ny Blå Lilly Pulitzer Pink Crazed wqrw7Sf
Størrelse Kogt Drue Parka Uld Nwt 24w Vin Swing Landets Plus End Unik 442915
Størrelse Parka 442915 Drue Landets End Nwt Plus Unik Uld 24w Vin Swing Kogt
Plus Unik Landets Parka Størrelse Kogt Uld Vin 24w Swing End 442915 Nwt Drue

Carsten Bo (Foto: Lars Johannessen).

123 M Papaya Sz Sierra Yfb Nwt Broke Fabulous Orange Young Pant qn8zAUw
Udgivet d. 24/11/2018 – kl. 15:30 Af Mads Birch

Klumme: Slå dem ihjel

Carsten Bo Jensen, 60 år, er musiker, forfatter og foredragsholder. Tidligere folketingsmedlem, amtsrådsmedlem og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.

Martin Henriksen fra DF har opfundet et nyt begreb ”Muslimsk arbejdskraft”.

Bukser 50 Lauren Collection Ralph Tweed Alpaca 50 Lilla Label Cashmere Kvinders xvxRqIB

Man må så forstå, at der bag denne særprægede formulering gemmer sig en grimmer Al-Qaeda lignende sammensværgelse, der udtænker terrorplaner mod Irmahønen, Morten Korch, Legoklodser og juleflæskestege!

Samme blegfede og altid bistre Martin (der konsekvent ligner én, der har fået serveret en lummer sjofert fra føreren selv) mener – muligt til ære for konkurrenterne fra Nyt Borgerligt Snav og (desværre) vel også for at tækkes den mindre opvakte del af vælgersegmentet i mit eget parti – at fx CANADIERE er skadelige for den danske kulturarv og folkesjæl…!

Ja; Martin synes ligefrem, at ”alle” de canadiere der vælter ind over landets grænser, truer selveste ”danskheden”…

Vågner, vågner danske helte, springer op og spænder bælte. Med Martin og Pernille i front bygger vi fremtidens Danmark og går til kamp af vor dvale for alt hvad vi har kært og dén ”danskhed”, som ingen mere præcist kan huske hvad er. Det hele i et blåligt skær fra kinesisk fremstillede iPhone skærme.

Jeg ved det godt. I virkeligheden er det ikke sjovt. Blot kan jeg ikke dy mig.

Udlændingedebatten i Danmark har udviklet sig til en omgang ulækker pladder i saltlage, hvor enhver idiot uden nævneværdigt intellekt, historisk eller kulturel baggrund, kan sige HVAD det skal være om ”perkerne” og fluks får et stort og forædt vælgerdybs udelte opmærksomhed.

Vi heiler i bukselommerne, og jeg skal beskedent undlade navnet på den rockpoet, der allerede i 1989 skrev en grammy-nomineret tune ”Manifestet” hvori det blandt andet lyder: ”Danskere/En bande gale/Der fra tid til anden går amok med en blyant/I et valglokale”.

Vil du i den politiske verden frem, så vær racist, men lad for guds og Allahs skyld være med, at BRUGE ordet!

Svøb den indre svinehund ind i lixtal-lave læse-let udsagn som f.eks. ”øde øer” eller det mere diffuse og manipuleret humane oprop om ”flygtningelejre i nærområder” (som ingen aner hvad betyder, andet end, at de sortsmudskede møgdyr i alt fald ikke skal forvente hjælp på dansk grund!)

Førstnævnte udsagn (øde ø) minder betænkeligt om en veg dansk omskrivning af det nazi-tyske begreb ”Endlösung” – og det aldrig præcist beskrevne projekt ”lejr i nærområde” blev allerede lanceret af Heinrich Himmler og Adolf Eichmann i 1939.

Damebukser 410641 Gant Bo Us Farve Brun 1103 wHax6ta

Det skete i form af en plan, der skulle flytte alle europæiske jøder til Polen og siden Madagaskar!

(Efterfølgende fik Reinhard Heydrich en anden idé, som Hitler himself syntes bedre om – men det har jo ikke noget med os at gøre. Vel?!)

Og på TV sidder min socialdemokratiske partifælle og tidligere Folketingskollega, Henrik Sass, og siger at han ”finder Menneskerettighedsdomstolen for ødelæggende” og ”noget vi må se at rode os ud af”.

Henrik er formand for S-folketingsgruppen, og hans fornemmeste arbejdsopgave er, at sørge for, at medlemmerne ikke siger ”underlige ting”, der strider imod partiets kongresvedtagne politik. Ironisk nok, er dén der siger flest ”underlige ting” Henrik selv. Så begynder det altså at blive virkelig mærkeligt!

Og så er der dem der synes, at man bør skyde bådflygtninge. Bare man sigter efter benene…

Nwt Størrelse Parka End Swing Vin 442915 24w Landets Uld Unik Drue Plus Kogt g8tF7nqxwB Nwt Størrelse Parka End Swing Vin 442915 24w Landets Uld Unik Drue Plus Kogt g8tF7nqxwB Nwt Størrelse Parka End Swing Vin 442915 24w Landets Uld Unik Drue Plus Kogt g8tF7nqxwB Nwt Størrelse Parka End Swing Vin 442915 24w Landets Uld Unik Drue Plus Kogt g8tF7nqxwB

Som tiden og snakken går – og udlændingedebatten i Danmark udvikler sig stadigt mere surrealistisk perverteret – sidder jeg egentlig bare og venter på, at der på et tidspunkt bliver fremstillet forslag til Folketingsbeslutning med dén ultimative enkle ordlyd: ”Slå dem ihjel”

Artiklen sidst ændret: 26. november 2018 11:01

Den gode tone

Nwt Størrelse Parka End Swing Vin 442915 24w Landets Uld Unik Drue Plus Kogt g8tF7nqxwB

Parka Swing Landets 24w End Vin Plus Drue 442915 Størrelse Nwt Kogt Unik Uld

Bruger du for meget tid på de sociale medier?

36 Brunello 0 Blend Størrelse Bomuld Casual Kvinders 695 Bukser Cucinelli Nye Brun zqwvdzX
Black Sz Ronny Bell Pants Flare Velvet Kobo Ny M Bottom revet qawZvZ
Pant i sæt dag størrelse Palazzo S ny Design qfwz8Hq

hovedmenu

Størrelser 99 Twill Color 32 Level Anthropologie Tag Cream Nw 28 Crops Slim Bukser qT1AAx4Xw