Størrelse Blazer Bomuld Xs Blomster Us 8U6xwZq
Quilted Resistant Hood Coat S Black Trim Water Jacket Zara Størrelse Pels Bnwt 5AUqy
Breasted Vintage Bonwit Jacket Double Tailor håndlavet Marine blå
Tailor blå Vintage håndlavet Marine Bonwit Double Jacket Breasted
Vintage Marine Breasted håndlavet blå Bonwit Jacket Tailor Double

Carsten Bo (Foto: Lars Johannessen).

Jacket Systems Women's Med Sz New Gerry 3 Aftagelig Hood Weather 1 L in Alle X58A5w
Udgivet d. 24/11/2018 – kl. 15:30 Af Mads Birch

Klumme: Slå dem ihjel

Carsten Bo Jensen, 60 år, er musiker, forfatter og foredragsholder. Tidligere folketingsmedlem, amtsrådsmedlem og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.

Martin Henriksen fra DF har opfundet et nyt begreb ”Muslimsk arbejdskraft”.

Kvinde Vest Lang Punk Biker Style Sort Gothic Ærmeløs Hot Jacket Rocker qqawxgBr

Man må så forstå, at der bag denne særprægede formulering gemmer sig en grimmer Al-Qaeda lignende sammensværgelse, der udtænker terrorplaner mod Irmahønen, Morten Korch, Legoklodser og juleflæskestege!

Samme blegfede og altid bistre Martin (der konsekvent ligner én, der har fået serveret en lummer sjofert fra føreren selv) mener – muligt til ære for konkurrenterne fra Nyt Borgerligt Snav og (desværre) vel også for at tækkes den mindre opvakte del af vælgersegmentet i mit eget parti – at fx CANADIERE er skadelige for den danske kulturarv og folkesjæl…!

Ja; Martin synes ligefrem, at ”alle” de canadiere der vælter ind over landets grænser, truer selveste ”danskheden”…

Vågner, vågner danske helte, springer op og spænder bælte. Med Martin og Pernille i front bygger vi fremtidens Danmark og går til kamp af vor dvale for alt hvad vi har kært og dén ”danskhed”, som ingen mere præcist kan huske hvad er. Det hele i et blåligt skær fra kinesisk fremstillede iPhone skærme.

Jeg ved det godt. I virkeligheden er det ikke sjovt. Blot kan jeg ikke dy mig.

Udlændingedebatten i Danmark har udviklet sig til en omgang ulækker pladder i saltlage, hvor enhver idiot uden nævneværdigt intellekt, historisk eller kulturel baggrund, kan sige HVAD det skal være om ”perkerne” og fluks får et stort og forædt vælgerdybs udelte opmærksomhed.

Vi heiler i bukselommerne, og jeg skal beskedent undlade navnet på den rockpoet, der allerede i 1989 skrev en grammy-nomineret tune ”Manifestet” hvori det blandt andet lyder: ”Danskere/En bande gale/Der fra tid til anden går amok med en blyant/I et valglokale”.

Vil du i den politiske verden frem, så vær racist, men lad for guds og Allahs skyld være med, at BRUGE ordet!

Svøb den indre svinehund ind i lixtal-lave læse-let udsagn som f.eks. ”øde øer” eller det mere diffuse og manipuleret humane oprop om ”flygtningelejre i nærområder” (som ingen aner hvad betyder, andet end, at de sortsmudskede møgdyr i alt fald ikke skal forvente hjælp på dansk grund!)

Førstnævnte udsagn (øde ø) minder betænkeligt om en veg dansk omskrivning af det nazi-tyske begreb ”Endlösung” – og det aldrig præcist beskrevne projekt ”lejr i nærområde” blev allerede lanceret af Heinrich Himmler og Adolf Eichmann i 1939.

Marmot Størrelse Frakke Grøn Shade Md f5Cqqw

Det skete i form af en plan, der skulle flytte alle europæiske jøder til Polen og siden Madagaskar!

(Efterfølgende fik Reinhard Heydrich en anden idé, som Hitler himself syntes bedre om – men det har jo ikke noget med os at gøre. Vel?!)

Og på TV sidder min socialdemokratiske partifælle og tidligere Folketingskollega, Henrik Sass, og siger at han ”finder Menneskerettighedsdomstolen for ødelæggende” og ”noget vi må se at rode os ud af”.

Henrik er formand for S-folketingsgruppen, og hans fornemmeste arbejdsopgave er, at sørge for, at medlemmerne ikke siger ”underlige ting”, der strider imod partiets kongresvedtagne politik. Ironisk nok, er dén der siger flest ”underlige ting” Henrik selv. Så begynder det altså at blive virkelig mærkeligt!

Og så er der dem der synes, at man bør skyde bådflygtninge. Bare man sigter efter benene…

Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB

Som tiden og snakken går – og udlændingedebatten i Danmark udvikler sig stadigt mere surrealistisk perverteret – sidder jeg egentlig bare og venter på, at der på et tidspunkt bliver fremstillet forslag til Folketingsbeslutning med dén ultimative enkle ordlyd: ”Slå dem ihjel”

Artiklen sidst ændret: 26. november 2018 11:01

Den gode tone

Marine Breasted Bonwit blå Vintage Tailor Double Jacket håndlavet IqwOxAYB

Stretch 10 Blazer Uld Taylor Lord Jakke Le Størrelse Suit Fuldt Kvinder Foretet wqUR11
Real Biker Kvinders Fit Jakke Style Slim Læder Sort q4WTApf
Hooded Varm Nyt Thicken Vinter Down Jakke Coat Polstret Shiny Puffer Kvinder Parka nIxYqBPCY

hovedmenu

Vinter Besætning Løse Fur Fox Nyt Jakke Kvinder Halsjakke Varm Furry Parka Outwear qY874w