Størrelse Satin Rhinestone Blumarine Trim Womans Buttons Med M Sort Strikcoat BwR4xqYpd4
Sz Tissue Vince Brown Læder M Jakke F800Aq
Etiketter Størrelse By Autograph Wool Med 159 18 Omkostninger Coat Brand £ New Cream
£ Cream Wool New Coat Etiketter 18 Autograph 159 Størrelse Med Brand By Omkostninger
New 18 Wool Cream 159 Etiketter Med Størrelse By Coat Omkostninger £ Brand Autograph

Carsten Bo (Foto: Lars Johannessen).

pelsbeklædning Størrelse vintage Faux forseglede på Sportowne stadig Fawn Kvinders 14 ultra tags qWgtwqB
Udgivet d. 24/11/2018 – kl. 15:30 Af Mads Birch

Klumme: Slå dem ihjel

Carsten Bo Jensen, 60 år, er musiker, forfatter og foredragsholder. Tidligere folketingsmedlem, amtsrådsmedlem og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.

Martin Henriksen fra DF har opfundet et nyt begreb ”Muslimsk arbejdskraft”.

alle Jacket Womens størrelser Fleece Fjallraven Trail Abisko Skum xq1nHP4YwP

Man må så forstå, at der bag denne særprægede formulering gemmer sig en grimmer Al-Qaeda lignende sammensværgelse, der udtænker terrorplaner mod Irmahønen, Morten Korch, Legoklodser og juleflæskestege!

Samme blegfede og altid bistre Martin (der konsekvent ligner én, der har fået serveret en lummer sjofert fra føreren selv) mener – muligt til ære for konkurrenterne fra Nyt Borgerligt Snav og (desværre) vel også for at tækkes den mindre opvakte del af vælgersegmentet i mit eget parti – at fx CANADIERE er skadelige for den danske kulturarv og folkesjæl…!

Ja; Martin synes ligefrem, at ”alle” de canadiere der vælter ind over landets grænser, truer selveste ”danskheden”…

Vågner, vågner danske helte, springer op og spænder bælte. Med Martin og Pernille i front bygger vi fremtidens Danmark og går til kamp af vor dvale for alt hvad vi har kært og dén ”danskhed”, som ingen mere præcist kan huske hvad er. Det hele i et blåligt skær fra kinesisk fremstillede iPhone skærme.

Jeg ved det godt. I virkeligheden er det ikke sjovt. Blot kan jeg ikke dy mig.

Udlændingedebatten i Danmark har udviklet sig til en omgang ulækker pladder i saltlage, hvor enhver idiot uden nævneværdigt intellekt, historisk eller kulturel baggrund, kan sige HVAD det skal være om ”perkerne” og fluks får et stort og forædt vælgerdybs udelte opmærksomhed.

Vi heiler i bukselommerne, og jeg skal beskedent undlade navnet på den rockpoet, der allerede i 1989 skrev en grammy-nomineret tune ”Manifestet” hvori det blandt andet lyder: ”Danskere/En bande gale/Der fra tid til anden går amok med en blyant/I et valglokale”.

Vil du i den politiske verden frem, så vær racist, men lad for guds og Allahs skyld være med, at BRUGE ordet!

Svøb den indre svinehund ind i lixtal-lave læse-let udsagn som f.eks. ”øde øer” eller det mere diffuse og manipuleret humane oprop om ”flygtningelejre i nærområder” (som ingen aner hvad betyder, andet end, at de sortsmudskede møgdyr i alt fald ikke skal forvente hjælp på dansk grund!)

Førstnævnte udsagn (øde ø) minder betænkeligt om en veg dansk omskrivning af det nazi-tyske begreb ”Endlösung” – og det aldrig præcist beskrevne projekt ”lejr i nærområde” blev allerede lanceret af Heinrich Himmler og Adolf Eichmann i 1939.

designer Leopard Halsbånd Udskrivning Ny Med Knæ Overflade Længde Fuldt Tahari Foret dw6IIq4E

Det skete i form af en plan, der skulle flytte alle europæiske jøder til Polen og siden Madagaskar!

(Efterfølgende fik Reinhard Heydrich en anden idé, som Hitler himself syntes bedre om – men det har jo ikke noget med os at gøre. Vel?!)

Og på TV sidder min socialdemokratiske partifælle og tidligere Folketingskollega, Henrik Sass, og siger at han ”finder Menneskerettighedsdomstolen for ødelæggende” og ”noget vi må se at rode os ud af”.

Henrik er formand for S-folketingsgruppen, og hans fornemmeste arbejdsopgave er, at sørge for, at medlemmerne ikke siger ”underlige ting”, der strider imod partiets kongresvedtagne politik. Ironisk nok, er dén der siger flest ”underlige ting” Henrik selv. Så begynder det altså at blive virkelig mærkeligt!

Og så er der dem der synes, at man bør skyde bådflygtninge. Bare man sigter efter benene…

Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw

Som tiden og snakken går – og udlændingedebatten i Danmark udvikler sig stadigt mere surrealistisk perverteret – sidder jeg egentlig bare og venter på, at der på et tidspunkt bliver fremstillet forslag til Folketingsbeslutning med dén ultimative enkle ordlyd: ”Slå dem ihjel”

Artiklen sidst ændret: 26. november 2018 11:01

Den gode tone

Cream Med £ Autograph By Wool Coat 18 Brand Omkostninger 159 New Etiketter Størrelse Yx4qrYPw

Cream Med By Coat Brand Autograph Wool New 159 Etiketter £ Omkostninger 18 Størrelse

Bruger du for meget tid på de sociale medier?

Sport 12 3 Ski Mint Pullover 4 Obermeyer Jacket Vtg Dame Størrelse Hood Zip Neon qCZZB
Liz Claiborne Jacket Hooded Fleece Lightweight Bæltet TrUTxBnq
tags Small Penguin Ny Jacket med Woman vwnEXPqxg

hovedmenu

Størrelse Large Frakke Zip Trækker Klein Tvær Calvin Grå Kvinder Up Trim qUvwfa